Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk örgünın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın kullanma dershaneı üzere faktörler yakıcı olmaktadır.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen dışarı düz akım laf konusu evetğu derunin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lakırtı konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Kaçış yolları ve vesair tedbirler, yangın yahut öteki acil durumlarda yaşama eminğinin yalnızca hareketsiz bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın yahut ivedi kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir gayrı şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Uslu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kapısı yangın kaçış kapıları olarak hemen takkadak her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına yapı yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe Yangın Kapısı bakarak kucakyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna demetlı olarak daha bozuk olmaktadır.

We offer solutions to your Yangın Kapısı fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page