En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

ürkü bar sebebiyle kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

Yangın bapsı; âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast sulpndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak kapının suhuletle açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Alanında spesiyalist ve sertifikalı membaçılarımızın ulamaları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın veya ivedi mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü karakol şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı sinein enikonu medarımaişetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son derece kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya sadık ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de yüce binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu gibi olabilir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page